Opleiding

Iedereen kan leren reanimeren en een AED bedienen. In kleine groepjes wordt u door onze professionele instructeurs vertrouwd gemaakt met reanimeren en het bedienen van de AED, volgens de eisen van de Nederlandse Reanimatieraad. De Stichting AED Mook en Molenhoek is een NRR erkende instelling. De instructeurs zijn geregistreerd bij de NRR.

Nieuwe vrijwilligers ontvangen een uitnodiging voor een volledige basistraining, die bestaat uit theorie, praktijk en achtergrondinformatie. Iedereen die met succes een volledige basiscursus heeft gevolgd, wordt daarna ieder jaar opgeroepen voor een herhalingscursus. De accenten van de herhalingscursus liggen vooral op de praktische oefening en evt. nieuwe inzichten.

Om als burgerhulpverlener opgeroepen te kunnen worden, is het een jaarlijkse verplichting om een herhalingscursus te volgen. De cursussen worden in het voor- en najaar georganiseerd.

De gemeente werkt mee!

Burgemeester
Willem Gradisen


Het is HARTstikke belangrijk dat ook in onze kernen Mook en Molenhoek een stichting AED is opgericht.

De complimenten voor dit initiatief. Dat kan een stichting echter niet alleen. Het zijn altijd mensen die het moeten doen.

Stichting AED Mook en Molenhoek